Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Mylena , d. 29-06-2011
Hallo Sören, Nayla (Nettie) geht es sehr gut. Sie ist sehr selbstbewusst und hat vor nichts Angst. Super. Auch die Export Papiere sind schon gekommen. Ich werde mich melden, sobald ich in ca. 10 Monaten die HD/ED Röntgen und Augen Untersuch gemacht habe. Grüsse aus der Schweiz
Mylena


E-mail:
Hjemmeside: www.redhotchillies.jimdo.com
Skrevet af louise , d. 14-06-2011
hej det er nogen søde hvalpe i har vi leder efter en ny hund


Skrevet af Karina Andreasen, d. 14-03-2011
Hejsa
Her er en lille hilsen fra Cilas(Red Cilas)og hans familie i Hørning. Ja, vi har kaldt ham Cilas, da vi synes at det passede godt til ham. Han er nu 4½ mdr.Han trives og vokser godt. Vi er rigtige glade for ham. Han er bare dejlig.I øjeblikket går han til lømmeltræning sammen med en masse andre hvalpe.Han er dagligt i skoven og henter en masse pinde med hjem- hver gang.Han er blevet rigtig gode venner med nabo- hunden, som er en gravhund.De henter tit hinanden for at lege.
Ha det godt.
Mange hilsner Familien Andreasen.


E-mail:
Skrevet af Tommy Rasmussen, d. 20-02-2011
Hej Søren og Helle..

Lige et lille pip her fra os.

Noa - som Løvmosens Red Hector hedder hos os - er en fantastisk skøn lille hund, som nu er 4 mdr. gammel, og går til hvalpetræning i OcH.
Den er utrolig lærenem, og virkelig kvik til at forstå hvad man vil have den til at gøre, og så er den en meget køn lille hvalp, der høster masser af Nåeee, Næhhh og Ihhh hvor er du skøn..:-) og det er jo dejligt, med sådan en feteret "baby".
Vi er super glade for den lille Noa, og vi skulle hilse fra den, og sige at den også synes dens mennesker er nemme at opdrage. Den nyder vores lille skov, og er dygtig til at løbe på de væltede træer - en rigtig lille akrobat.

Mvh
Familien i Blommenslyst


E-mail:
Skrevet af Henriette, d. 29-12-2010
Hej.
Vi er blevet rigtig glade for Molly. Hun er en dejlig familie hund og meget lærenem og i det hele taget en meget nem hund. Hun er jo godt 8 måneder og vi synes hun er blevet en både flot og dygtig hund, som hele familien har stor glæde af.

Godt nytår til jer alle fra Andreas, Cathrine, Molly og HenrietteE-mail:
Skrevet af Kasper , d. 31-10-2010
HURRA Nu er jeg 1 år og 2 uger! Jeg er glad og ikke bange for andet end støvsugeren! Jeg er godt i gang med at gå spor, og jeg er også begyndt på eftersøgning - jeg elsker at få lov at bruge min næse. Jeg er begyndt på træningen hos Beredskabet se evt. http://www.redningshunde.dk/ og det er meget mere spændende end almindelig lydighedstræning!Jeg er også meget glad for en tur ved stranden, for der får jeg lov at svømme længe sammen med min "søster" Niko.
VOV fra RONJA og Kasper


E-mail:
Skrevet af Lone Etbøl, d. 18-10-2010
Hej med jer
Så er Dina blevet 1 år. Hun er stadig den smukkeste og sødeste hund i verden, og nu er hun også blevet rigtig dygtig til at lystre, så det er en ren fornøjelse at have hende i vores familie.


E-mail:
Skrevet af Jan Sorgenfrei, d. 28-02-2010
Hej Søren og familie.
I dag fylder Remus(Frode) 1 år, så vi synes lige, I skal have en opdatering mht. ham.
Vi har sendt nogle mails i dag. her er han taget på sin fødselsdag.


Skrevet af Kasper, d. 20-02-2010
Hej.
HURRA - Jeg er blevet 4 måneder - Jeg har travlt med at udforske verden - helst sammen med min nye "storesøster" Niko.
Jeg nyder at komme i skoven eller til stranden - gad vide hvad vand er?
Jeg har opdaget, når jeg løser opgaver, så giver det mad, så jeg har travlt med at lære nyt.
Jeg har mødt mine fremtidige "kollegaer" ved Beredskabet og er budt velkommen, men jeg skal lige på hvalpe kursus først - gad vide hvad jeg skal lære der?
VOV fra RONJA, Horsens


E-mail:
Skrevet af Lone Etbøl, d. 31-01-2010
Hej med jer
Her er en hilsen fra smukke Dina (Lulu)og hendes nye familie. Hun er bare den sødeste og klogeste hund i verden, så vi er helt sikre på, at vi valgte helt rigtigt med hende. Hun er faldet rigtigt godt til og nyder at gå lange ture i vintervejret :-) Selv vores kat er vist blevet glad for hende.


E-mail:
Skrevet af Gitte Winter, d. 14-01-2010
En lille hilsen fra Rico - han er rigtig blevet stor og fræk og er blevet en helt naturlig del af familien. Som I kan se laver han en masse sjove ting - her har han erobret den største hundekurv:-)) Men dertil skal siges, at de lige så ofte ligger i samme kurv.
Mange hilser fra Roskilde


Skrevet af Sanne og Dennis, d. 27-12-2009
Hej:)
Du kan tro Mollie er blevet en rigtig jagthund. Den har været med Svigerfar på jagt et par gange nu, og den er bare dygtig :)

Med venlig hilsen
Dennis og Sanne


E-mail:
Skrevet af Wini, d. 23-12-2009
Hej - Holbæk her:
Meget kan man sige om vores lille ny, Rookie (Simba), men han virker på ingen måde utryg og har ikke gjort det på noget tidspunkt! Kun lige når man træder ham på halen.. hvordan lykkedes sådan en lille klumpe-dumpe at være mellem ens fødder hele tiden?
I dag er Rookie med på arbejde. Han gør sit (tømmer skraldespande og leger med julepynten) mens jeg passer mit arbejde.
Det var rart at få hvalpen hjem og få bekræftet at Tolleren er en sund hund med en god portion selvtillid.
Vi er meget glade for ham!
Kh. Wini og Kim


E-mail:
Skrevet af Alice Nielsen, d. 21-12-2009
Hej.
Sikke en dejlig du har tilbage. Er lige interreseret i hvad prisen er?
Hilsen Alice.


E-mail:
Skrevet af Susanne og Jens, d. 09-11-2009
Hej med jer
Her er et billede af vores hvalp Rex på 17 uger, som er en rigtig dejlig hund
Hilsen Familien Jensen fra Odense


E-mail:

Nyeste kommentarer

14.02 | 14:09

Hej,

Vi er 2 voksne og 3 drenge som ønsker at udvide familien med en Toller i 2022. Forventer i et kuld i 2022, og kan vi skrives på en venteliste?

Dbh Martin

...
26.08 | 19:44

Hej. Ja det har vi. Tænker det er langt nemmere, du lige ringer til Søren på 22 36 92 35. Hilsen Helle

...
26.08 | 16:58

Har i nogen planer om Kleiner Münsterlænder hvalpe? Vi har desværre måttet sige farvel til Siff, der kom fra jer og som vi har været fantastisk glade for i 7 år

...
28.01 | 19:54

Hej. Vi bor mellem Esbjerg og Varde. Hilsen Helle

...